Védikus Hagyomány

Védikus Ősi Hang – Technikai áttekintés

A Maharishi Védikus Rezgés Technika a védikus hang õsi tudását és technikáját használja, hogy olyan egyének egészségét, akik krónikus betegségekben szenvednek, helyre hozza.

Drámai javulásokat tapasztalnak különféle állapotban levõknél, beleértve sok régóta fennálló betegség terén, melyek nem reagáltak más egyéb segítséget ígérõ gyógymódokra.


A programban résztvevõ egyéneken történõ kezdeti tudományos kutatás sok esetben a következõket találta:


– azonnali javulás történt:


·          ízületi gyulladás, hát fájdalom és migrénes fejfájás,


·          asztmatikus eredetû légszomj,


·          hastáji rossz közérzet és emésztési problémák,


·          égõ és viszketõ bõrproblémák,


·          szorongásos betegségek esetében.


– a konzultációt követõen már az elsõ éjszaka megszûnt az álmatlanság.


A Maharishi Védikus Rezgés Technika az Egészség Maharishi Védikus Megközelítésének egyik aspektusa.


Az egészség és hosszú élet ezen õsi tudománya tartalmazza a Természet mozgató erõinek – a Természeti Törvény Egyesített Mezeje – elsõdleges és erõteljes szintjének megértését, valamint ennek a mezõnek alkalmazását tökéletes egészség felépítésében.


Ezt a tudást Maharishi Mahesh Jógi teljességében õrizte meg. Amíg csak elõzetes tanulmányok készültek eddig a Maharishi Védikus Rezgés Technikáról, addig az Egészség Maharishi Védikus Megközelítésének Természeti Törvény alapú programjáról legalább 600 tudományos tanulmány dokumentálta annak hatásosságát a mentális, fizikai és társadalmi jólétben történõ javulás terén.


A Test belsõ Intelligenciájának felébresztése


Évezredek óta a Védát és a Védikus Irodalmat a Természeti Törvény Teljes Tudásának, valamint a Természet, mely az emberi életet és az univerzum életét megteremti és fenntartja, belsõ intelligenciájának kifejezõdésének tartották. A védikus hangok, melyeket a Véda és a Védikus Irodalom is tartalmaz, olyan alap rezgések, amikbõl felépül az anyagi világ, az emberi test.


Ezt az õsi felismerést tudományosan megerõsítette Tony Nader professzor, M.D., Ph.D., aki felfedezte a Védikus rezgések szerkezete és az emberi fiziológia szerkezete és mûködése közötti pontos összefüggést. Ez a felfedezés ésszerû magyarázatot ad a zavarok megszûnésére, mely a fiziológia mûködésének legalapvetõbb szintjébõl, a test saját belsõ intelligenciájából ered.


A hirtelen átalakulások tudományos magyarázata


Figyelemre méltó, hogy ilyen gyorsan és erõfeszítés nélkül képes a Maharishi Védikus Rezgés Technika átalakítani egy fiziológiai rendellenesség állapotát rendezett fiziológiai mûködés állapotává.


Az ilyen hirtelen változások tudományos magyarázatát eredeztethetjük az önszervezõdés és káosz elmélet teóriáinak legutóbbi felfedezéseibõl. A modern fizika és matematika ezen teóriái, melyek az elmúlt évtizedekben jöttek létre, fontos tudományos bepillantást engedtek a dinamikus önszervezõdõ rendszerek – ezen belül a fiziológiánk – mûködésébe.


Ezen elméletek legfontosabb felfedezéseinek egyike az az elv, mely szerint egy finom impulzus átalakíthatja a káoszt, vagy a rendellenességet, renddé. A Maharishi Védikus Rezgés Technika ezt az elvet használja fel – a védikus rezgés finom impulzusa segítségével a fájdalom átalakul a kellemesség érzésévé; a rendellenesség átalakul normális fiziológiai mûködéssé; a test belsõ intelligenciája feltöltõdik, hogy felélessze fiziológiai kifejezõdését.


Egyszerû, kényelmes, hatásos, áldásos…


A konzultációk alatt a Maharishi Védikus Rezgés Technika szakértõjével találkozunk, aki átadja a különleges Védikus rezgéseket, melyeket hagyományosan azért alkalmaznak, hogy a fiziológiában rendet teremtsen azáltal, hogy a test belsõ intelligenciájába életet visz a hang legalapvetõbb szintjén. Az egészségi állapottól függõen feküdhetünk, ülhetünk, vagy állhatunk. Hogy a legtöbbet érjük el, semmi mást nem kell tenni, csak elengedni magunkat. Sok ember tapasztalata: kellemes, pihentetõ és élvezetes.


A szakértõ magában suttog néhány különleges hangot, majd átadja õket a test érintett területére való ráleheléssel és/vagy tapintással. Számos esetben kérhetik, hogy vegyünk le egy ruhadarabot vagy részlegesen öltözzünk le, hogy szabaddá tegyük az érintett területet a rezgés számára.


Ezen procedúra alatt a hang vagy a rezgés hatása szétterjed a testben és felélénkíti annak belsõ intelligenciáját és ön-javító mechanizmusát egyensúlyba hozva a zavart mutató területeket. A program lényege, hogy életet vigyen a test belsõ intelligenciájába, amely így képessé teszi a testet az öngyógyításra.


http://www.vedicvibration.com


Lissza fordítása

Tags:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*