Védikus Hagyomány

Újra szól a Véda Rádió!

Az Elixír Magazin februári számában megjelent cikk alapján közkívánatra újra hallgatható jó minőségben a Véda Rádió.

Az Elixír Magazin 2007. februári száma a Gurukkal – Mesterekkel – foglalkozik. A 18. oldalon Pál Dániel tollából nagyszerű írás jelent meg Guru Dévről. A magazin ehavi – egyébként igen hiánypótló – témájával kapcsolatosan a szerkesztők a 25. oldalon, „A GURU ÉNEKE” címmel az alábbiakat jelentették meg a portálunk részeként működő, korábban online sugárzott Véda Rádióval kapcsolatosan:

 


 

Az Elixír jóvoltából számos levélben jelezték a kedves olvasók, hogy szívesen hallgatnák a rádiót. Kívánságukat teljesítvén, s lévén, hogy a jó minőségű rádiózás lehetővé vált, ismét megszólalt a világhálón a Véda Rádió. (Sőt, nem csak a rádiózás vált lehetővé, hanem az élő videó-közvetítés is – erről később esik szó.)

 

Az érdeklődéstől – hallgatói számtól – függően számos újdonság kerül műsorra, kezdetnek azonban a népszerű szenténekek, különféle védikus hanganyagok, előadások és Maharishi Gandharva Véda-részletek lesznek hallhatóak.

 

Az adást az Internet Explorer böngészőbe beépülő lejátszóval, vagy Winamp zenejátszóval lehet hallgatni az alábbi képre való kattintással:

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*