Védikus Hagyomány

Maharishi: Magyarország teljesen a külső hatás kezeibe kerül

2 napos késéssel ma kora délután létrejött a telefonbeszélgetés a csendjét megszakító Maharishi Mahesh Yogi és mintegy 60 ember között. Rövid beszámolónk.

A telefonkonferencia kezdetén Maharishi megrótta a hallgatóságát, miszerint szégyellhetjük magunkat és a mi hibánk, hogy az ország széthullik darabokra. (A Jógarepülő-csoport felállításának húzódására utalván ezzel.) Maharishi következőként elmondta, hogy egy ember kell, aki teljes szívvel megcsinálja amit kér. A magyar mozgalom vezetője válaszában utalt rá, hogy „ő már csinálja” és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy létre tudjon jönni a megfelelő számú Jógarepülő-csoport. A következő percekben arról volt szó, hogy miképpen lehetne 350 főt összeszedni, akik naponta kétszer, rendszeresen gyakorolnák a TM és a TM-Szidhi programot, továbbá szó volt a budapesti helyszínű épület megszerzéséről is, mely otthont adna a gyakorlóknak.

 

Maharishi nem fogadja el a budapesti csillagászati ingatlanárakat és figyelmeztette hallgatóságát, hogy ha nem sikerül megfelelő árban találni épületet, és ha nem lépünk valamit, akkor „holnap nem lesz a fejetek felett tető és az eget nézitek majd. Jönnek a rendőrök és a katonák” – figyelmeztetett Maharishi.

 

Szász János elmondta Maharishinek, hogy azért ilyen drága minden Magyarországon, mert eladtak mindent a külföldieknek, s alig van már magyar tulajdon és a mostani probléma oka is ez.

 

„Nem méltó, ahová Magyarország vezetése jutott, hogy hazugok vezetik az országot, ami széthullott darabjaira és mindenki rajtatok nevet. Ez nem méltó Magyarország nagyságához” – zárta lényegi mondavalóját Maharishi.

A beszélgetés elõzménye: Maharishi augusztus végén figyelmeztette Magyarországot, hogy veszélyben van és felszólított bennünket, hogy haladéktalanul állítsuk fel a 350 fős Jógarepülő-csoportot. A TM-Szidhi program csoportos gyakorlása által létrehozott társadalmi hatások elismertek és bizonyítottak a tudomány és a szociológia számára is. A Maharishi-hatásként hívott jelenség – mely szerint ha a népesség 1%-a TM-, 1% négyzetgyöke rendszeres TM-Szidhi program-gyakorló – képes levezetni, illetve megelőzni a társadalmi feszültségeket és olyan fokú integráltságot, rendezettséget hoz létre a társadalom kollektív tudatában, mely legyőzhetetlenné teszi a nemzetet bármiféle külsõ hatással szemben. Magyarország egyetlen esélye a béke megőrzésére a rendsugárzás – más békés, hatékony lehetőség nincs.

Tags:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*