Védikus Hagyomány

A Legyőzhetetlenség Torony alapkőletétele

A Maharishi Mahesh Yogi vezette Transzcendentális Meditáció mozgalma július 29-én, vasárnap a szentendrei szigeten, Horányban lerakta a Legyőzhetetlenség Tornyának, avagy a Békepalotának az alapkövét. Több mint ötven országban ugyanez történt ezen a napon.

A nemzeti Békepaloták adnak majd otthont a védikus tudományokat terjesztő tanfolyamoknak, s az adott országok legyőzhetetlenséget, koherenciát teremtõ csoportoknak. Ezt a magyarországi ünnepséget Indiában, a panditok egyik csoportjának jagja recitálása kísérte.


Az ünnepélyes alapkõletétel vezető résztvevői voltak: Dienes István, TM-tanár, a Világbéke Globális Országának magyarországi képviselõje, Varga Csaba, a Stratégiakutató Intézet elnöke, s a tudósok globális egyesülete a világbékéért szervezet magyarországi képviselője, Bánáti Ferenc, szociológus, s többek között Tóth Péter kutatóorvos. Az ünnepség házigazdája id. Szász János, a magyarországi Transzcendentális Meditáció mozgalom vezetője volt. Az ünnepségen jelen volt sok TM gyakorló, s jóakaró polgár, akik támogatják, és egyet értenek a Világbéke Globális Országának céljaival.

 


 
Az ünnepségen a fenti személyek közreműködésével az ősi védikus hagyomány elvei szerint megszentelésre került az a földterület, ahol felépítésre kerül majd az a Legyőzhetetlenség Torony, amely Magyarország és a magyar nép egységét és örök függetlenségét lesz hivatott jelképezni a mai és az elkövetkező generációk számára. A toronyépület egyúttal helyet ad majd azoknak a TM-Szidhi gyakorlóknak, akik csoportos meditációjuk révén segítik megteremteni az ország függetlenségét, legyőzhetetlenségét és szabadságát létrehozó, magasan rendezett, kollektív nemzettudatot.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*