Védikus Hagyomány

40.000 béketeremtő szakértő Indiában

A folyamatos világbéke megteremtésére hivatott terv központi részét képezi, hogy létrehozzanak egy egyedi szuper jógarepülő csoportot Indiában, a Gangesz partján.

Ez a csoport fogja összegyűjteni az Indiában jelenlévő azon szakértők sokaságát, akik a védikus tudattechnológiákban képzettek, ebbe beleértve a Transzcendentális Meditációt, a TM-Szidhi programot és más védikus eljárásokat, melyek a béke megteremtéséhez vezetnek. Egy ilyen csoport ötször nagyobb lesz, mint bármely béketeremtő csoport, ami eddig valaha összejött a világban.
 
 
Mivel a kutatás szerint a békés hatás a meditációban jártas személyek számának bővülésével négyzetesen növekszik, ez a csoport minden korábbi  csoporthoz képest mérve 25-ször erősebb béketeremtő ereje lesz. Egy 1700 fős csoport elegendő ahhoz, hogy elkezdjen mérhető hatást generálni pl. az Egyesült Államokban, egy 8000 fős csoport ugyanígy mérhető hatást tud kiváltani az egész világra nézve.
 
Maharishi szerint a helyes irányú változás önmagában még nem elegendő. A cél nem pusztán az, hogy csökkentsük a társadalmi erőszakot, hanem az, hogy végérvényesen megszüntessük azt.

Maharishi-féle Védikus Pandit-iskola Indiában
Egy ilyen 40.000 főből álló szupercsoporttal, melyet 8000 fős csoportok bővítenek ki minden kontinensen (és további kisebb csoportok a világszerte 3000 békepalotában), Maharishinek az a szándéka, hogy feloldja a stresszt és az ellenségeskedést mindenhol a világon és megnyissa a folyamatos béke korát – egy olyan időszakot, amikor az erőszakos bűncselekmények, a háborúskodás és terrorizmus nem lesz rá képes, hogy akárhol is létjogosultságot szerezzen a világon.
 

 


2000 Védikus Pandit

A 40.000 fős béketeremtő csoport fenntartásához körülbelül évente 50-60 millió dollár szükséges. Mivel fontos, hogy a csoport együtt maradjon, adományokat fognak gyűjteni egy függetlenül kezelt számlán és csak a számla kamatai lesznek felhasználva a csoport támogatására. Ez azt jelenti, hogy megközelítőleg egy milliárd dollárt kellene összegyűjteni a folyamatos békét szolgáló alapítvány javára. Az eddig összegyűjtött alapítványi pénzből házakat kezdtek építeni, melyek két 8000 fős csoport létrehozásához szükségesek. E két csoport megfelelően támogatva lesz hosszú távon, majd pedig három további 8000 fős csoport lesz létrehozva (hogy elérjék a kitűzött 40.000 főt), amint az anyagiak ezt lehetővé teszik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*