Transzcendentális Meditáció

Vélemények a Transzcendentális Meditáció nem csak az üzleti sikerekre gyakorolt jótékony hatásáról

Nyugodtan leülni az irodában és meditálni, komoly üzleti sikereket hozhat. Az alábbiakban sikeres emberek TM-mel kapcsolatos véleményét gyűjtöttük csokorba.

A Transzcendentális Meditáció tényleg működik – nem számít, hogy mi a foglalkozása!

A brazil származású modell, Raquel Zimmermann szerint: „Biztonsági vonalak a reptereken és mindenütt. A Transzcendentális Meditáció megnyugtat. A frusztráció megszűnik…”

clint-eastwood-portrait-wu-weiClint Eastwood színész, rendező, producer már majdnem negyven éve gyakorolja a TM-et: „Azt hiszem, ez egy egyszerű eszköz, amit bárki képes használni a stresszel szemben. A stressz természetesen együtt jár szinte minden üzlettel.”

„Mindenki, aki megtanult meditálni a cégnél azt mondta, hogy egy életet átalakító tapasztalatot szerzett. Tény, hogy sokan tértek vissza abból a csoportból, mely hosszú távon volt betegszabadságon. Sok pénzt takarított meg a cég és megszűnt az emberek szenvedése” – nyilatkozta Dr. Charlotte Bench, orvos.

Jerry Seinfield stand-up komikus, színész a meditációnak komoly szakmai sikert köszönhet: „Csináltam egy TV-sorozatot, amelyben én voltam a show csillaga, a show producere, a főszerkesztő, a castingért felelős szerkesztő, ez egy 24 epizódos televíziós műsor volt, nem kábel csatornán – kilenc éven át! És én csak egy normális srác voltam. És ez nem volt egy normális helyzet, hogy… Szóval, meditáltam minden nap. És ez az [TM], ahogyan túléltem a kilenc évet.”

annemariecurry-4e2c2ff0e567f0A sikeres dán modell és színésznő Anne-Marie Curry is elismerően nyilatkozik a Transzcendentális Meditációról, sőt azon hírességek közé tartozik, akik a TM-oktatói képesítést is megszerezték. Egy interjú kapcsán szó esett modell és színésznői hivatása és ezekre a TM által gyakorolt hatásról is. Elmondása szerint: „Az egyik ilyen modellként az, hogy fiatalnak nézel ki! A rendszeres meditáció miatt kevesebb ránc jelenik meg az arcon és általában véve is fiatalabbnak tűnsz. Emlékszem egy nőknek szóló egészségügyi magazin cikkére, melynek címe ‘A meditáció a legjobb botox’ volt. …Ez azért van, mert sok stressz oldódik ki. A rendszeres gyakorlástól pedig még sugárzóbb leszel.”

Heather Hancock, vezérigazgató szerint: „Az egész életem lenyugodott, nem volt többé rendetlenség a fejemben és elkezdtem sokkal kevesebb idő alatt megoldani a dolgokat; ami korábban, akár három óráig is eltartott, most csak egyet vesz igénybe.”

David Lynch szerint: „Maradj hű önmagadhoz. Hallasd a hangodat és ne hagyd, hogy bárki is manipulálja. Soha ne hagyj elveszni egy jó ötletet, és soha ne fogadj el egy rosszat. És meditálj. Nagyon fontos, hogy rátalálj az Énre, a tiszta tudatra. Nekem nagyon sokat segített. Szerintem minden filmrendezőnek segítene. Merülj magadba, tágítsd ki a tudatodat, és érezd az örömöt. Engedd, hogy boldog légy és ösztönösen ráérezz a dolgokra. Tapasztald meg a munka és a tett örömét. És békét sugároz majd a lényed. A barátaid nagyon, nagyon meg lesznek elégedve veled. Mindenki melléd akar majd ülni. És a befektetők támogatni fogják a filmjeidet!” Ha valakinek, akkor neki igazán hihetünk.

A milliárdos üzletember, Ramani Ayer: „Én már több mint harminc éve gyakorlom a Transzcendentális Meditációt. A Transzcendentális Meditáció segített abban, hogy folyamatosan növeljem a teljesítmény szintem.”

Italo+Zucchelli+Cinema+Society+Calvin+Klein+3lBVk2ti3hMlItalo Zuchelli sikert sikerre halmoz a Calvin Klein márka képviseletében, kétszer is jelölték a CFDA (Concil of Fashion Designers of America) [Amerikai Divattervezők Társasága] által adományozott cím elnyerésére, amely az év férfi divattervezőjének járó kitüntetés. „Az intuíció valami olyasmi, amivel mindenki rendelkezik és a meditáció az eszköz, hogy fejlessze azt. Én 20 évvel ezelőtt kaptam egy mantrát. Leülök és becsukom a szemeimet – 20 percre. Ez egy eszköz. Akkor is csinálnám ezt, hogy ha paradicsomtermelésből élnék, mivel nagyon szeretek meditálni.” A TM-es tapasztalatai kapcsán elárulta a következőket is: „Azt kell mondjam, hogy egy csomó ember megfordul az irodámban, az első dolog, hogy azt mondják: Istenem, ebben az irodában óriási az energia!”

„A tudatállapot és a Transzcendentális Meditáció gyakorlása közben jelentkező agyi elektromos mintázatok megjelentek a mindennapi tevékenység közben is. Ez a Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlásának értéke – transzcendentális határtalanságot viszünk a mindennapi életbe” – állítja Dr. Fred Travis, neurológus professzor.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*