Transzcendentális Meditáció

Lustasággal a sikerért – új TM-könyv

Lustasággal a sikerért – a célravezető semmittevés címmel új TM-könyv jelent meg a napokban Fred Gratzon tollából.

Mivel Isten a saját képmására teremtett minket, illendő, hogy saját életünkben mi is kifejezésre juttassuk ezt a nagyszerű áldást.


Teremtsünk könnyedén, erőfeszítés nélkül hat napon át, majd pihenjünk meg a hetedik napon. A Lustasággal a sikerért témáját és stílusát tekintve is rendhagyó könyv. Számos humoros és őszinte példa alapján mutatja be, hogyan tehetünk szert egyfajta különleges lustaságra – mely életművészetté alakítható.


A recept egyszerű: a kevesebb néha több – kisebb erőfeszítéssel hamarabb elérhetjük céljainkat!


A könyv megvásárolható az ismert könyvesboltokban, illetve jelentős kedvezménnyel – 2110 Ft-ért  – az InterBook webáruházában.

4 hozzászólás

 1. Tisztelt Antal Béla !

  Megszeretném kérdezni , hogy a Lustasággal a sikerért című könyve – új TM könyv ,segíthet a TM technikájának elsajátításában ? Szeptember 26-án ,nővérem és én itt ahol élünk Székesfehérváron , részt vettünk egy TM ismertető előadáson.Nagyon fantasztikus amit az előadó elmondott ,de sajnálatos ,hogy a tanfolyam 100 000 ft. Emiatt már csak a remény maradt , hogy egyszer el tudjuk végezni a TM tanfolyamot .Tehát a kérdésemet ez a tény indokolja.
  Köszönöm szépen válaszát !

  Tisztelettel:Mária

  • Kedves Mária, a TM-et nem lehet könyvből megtanulni. A TM felnőtt, keresettel rendelkezők kedvezményes díja 2014. október 19-étől 80.000 Ft, kérem vegye fel az oktatóval a kapcsolatot.

   • Kedves Antal Béla !

    Köszönöm szépen válaszát !Nagyon jóhír , hogy a tanfolyam díja csökkent , mert természetesen van állásom , a helyi kórházban dolgozom ápolónőkét. Jelenleg még ez az összeg sem áll rendelkezésemre ,de szívesen informálódnék
    a tanfolyamról illetve ezzel kapcsolatosan.Nem tudom helyileg hol találom az illetékes oktatót ? Tudna esetleg email címet küldeni ,akár a fenti email címemre ?
    Köszönöm segítségét !
    ÜDV:Mária

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*