Transzcendentális Meditáció

Laura Dern színésznő szerint a Transzcendentális Meditáció nagyon praktikus!

Az amerikai színésznő és producer, Laura Dern együtt dolgozott már egy csomó hírességgel, közülük kiemelnénk a példa okán a következőket: Stephen Spielberg, Robert Altman, Paul Thomas Anderson és David Lynch.

Laura Dern eleddig négy Golden Globe-díjat nyert, s kétszer jelölték Oscarra (1992-ben és 2015-ben). Nemrégiben a kritikusok komoly elismerésben részesítették Megvilágosultam című sorozata kapcsán. Valamint a 2015-ös év is jól indult a számára, hiszen Oscar-díjra jelölték a Vadon című film miatt, melyben egy anyukát játszik. Bobbi karakterének alakítása kapcsán megható éleslátásról tanúskodó jelenetek szemtanúi lehetünk. Lányát a filmben Reese Witherspoon alakítja, aki egyre nehezebben fogja fel, anyja hogyan találhatja meg a fényt ebben a világban, mely ennyire kegyetlen. Dern elmondása szerint kedvenc párbeszédes jelenete a filmből az, amikor Bobbit kórházban ápolják kemoterápiás kezelése miatt. A jelenetben kinéz az ablakon, s valódi hálával mondja: „Mindig is szerettem volna egy szobát kilátással. Bobbi szerepe inspiráló volt számomra anyaként és nőként egyaránt” – nyilatkozta Dern a The Washington Postnak. A legjobb női mellékszereplőnek járó jelölést kapta emiatt. Alakítása a kritikusok szerint olyan anya képét formálja meg, amellyé válni szeretnénk.

laura

Laura a NewsTalk rádióállomásnak tett interjúban (Írországi látogatása kapcsán) elmondta, hogy a Transzcendentális Meditáció komoly szerepet játszott sikereiben. Tizennyolc évesen sajátította el a TM-et, a technika révén hihetetlenül boldognak érzi magát, szívesen alkalmazza a gyakorlatban. Bár a kezdeti időkben nem tulajdonított túl nagy jelentőséget a technikának, napjainkban már egyre inkább nélkülözhetetlen a számára.

A Transzcendentális Meditáció technikáját a világ számos táján használják sikerrel, s egyre többen találják meg általa az útjukat. Legyen szó akár munkahelyi, egészségügyi vagy más okok területéről.

„Számomra, mint művész számára segít, hogyan alakítsam a pillanatot. Legyél akár színész, festő vagy anya – nincs nagyszerűbb annál, hogy megtanuld hogyan helyezd a figyelmed az adott pillanatra. A TM csodásan szolgál engem minden területen. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok emiatt!”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*