Transzcendentális Meditáció

A Csend leánya

A Csend leányának közelsége, tisztasága és ártatlansága a szívet különös boldogság-árammal tölti fel. Lényéből sugárzik az elmúlt öt év Maharishi 24 órás boldogság-programján való részvétel gyümölcse, a szatva.

Védik, óvják a világtól

 

Írásomban a Csend leányának nevezem, mivel nem szerepelhet, adhat interjút nyilvánosan, így fényképet sem közölhetünk róla. Ennek érthető okai vannak: a rendkívül lefinomodott és kitisztult idegrendszer érzékenyebben válaszol a zajos, stresszekkel teli világ hatásaira és persze a gyengébbik nemet mindenhol jobban óvják – vagy legalább is illendő lenne -, védik a környezet terheitől. Az elvonult, szigorú szabályok szerinti meditációs életmód furcsának tűnhet egy világi ember számára, annál inkább, mivel egy bájos, kedves és szép hölgyről van szó, aki mégis úgy döntött néhány évvel ezelőtt, hogy csatlakozik Maharishi Isten Anya programjához.

 

Isten női és anyai minősége

 

A kérdés – talán elsőként – azonban valószínűleg sokakban megfogalmazódik: Mi keresnivalója egy kedves és szép fiatal hölgynek a világtól elvonult női meditációs csoportban? A válasz egyszerű – mondja a Csend leánya -: minden nőben benne van Isten női és anyai minősége.

 

A 24 órás tiszta boldogság átélése

 

Ritka spirituális tapasztalatnak számít egy megvilágosodott mester és az emelt szintű meditációs programot gyakorló tanítványai közelében tevékenykedni. A rendkívül mély csend, nyugalom és az ezzel párosuló belülről fakadó finom boldogság átélése, megtapasztalása (sokszor folyamatosan, napokon keresztül) határtalan tápláló erőként nyilvánul meg az ember életében és természetesen a környezetben is. A Csend leánya is pont ugyanezeket élte át, miközben a Maharishi Védikus Egyetemen 1,5 évig segítette az Isten Anya programot vezető 6 hölgy munkáját. A programhoz való csatlakozás, az Önvaló valódi természetének megtapasztalása és Védikus Tudás szerzésének ártatlan kívánsága és vágya lett a 1,5 éves önzetlen segítő munka gyümölcse. Természetesen ezen ártatlan kívánságok rövidesen meg is valósultak.

 

Az Isten Anya program

 

Maharishi, a program megalkotója az Isten Anya jelzővel illeti azokat a hölgyeket és lányokat, akik a világ különböző pontjain emelt időben gyakorolják a TM-et és a TM-Szidhi programot, illetve más, Maharishi-féle védikus technikákat a magasabb tudatállapotok mielőbbi eléréséért. E rendszeres és megnövelt csoportprogram átitatja és felemeli az emberiség kollektív tudatát, megteremti a teljes békét és boldogságot a Földön. A csoportok tagjai életük hosszabb-rövidebb szakaszát, vagy akár egész életüket azon szent célnak rendelik alá, hogy mielőbb beköszöntsön a szatya-juga, a földi mennyország; az a kor, amelyben az emberek megemelkedett energiaszintje, tisztasága automatikusan távol tart mindenféle szenvedést, háborút, betegséget és bűnözést. Maharishi az Isten Anya programot olyan hölgyek számára ajánlja, akik életüket a magasabb tudatállapotok fejlesztésére szentelik, és szeretnének koherenciát létrehozni a világ tudatában.

 


 

Az Önvaló és a teljes tudás megelevenítése

 

A Maharishi tudattechnológiáján alapuló, elmélyült, közösen végzett és hosszan tartó gyakorlat során a teljes tudás és az Önvaló szintjének valósága és megelevenítse a cél. Ugyanakkor a program ideje alatt Maharishi Védikus Tudományának tanulmányozása folyik, azért, hogy intellektuális megértéssel alátámasszák a belső tapasztalataikat. Ami figyelemre méltó, hogy a lelki fejlődésük eredményeképpen koherencia és harmónia sugározódik ki a környezetbe. Maharishi így beszél az Isten Anya programrésztvevőkről: “megáldják ők az emberiséget, élvezve a gazdagságot az intellektuális megértés és a közvetlen belső tapasztalat szintjén.”

 

A boldogság lélegzése

 

Nem könnyű feladat az emberiség kollektív tudatát felemelni és jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy nem fárasztó évekig napi több órát meditálni, ezáltal tisztítani a környezetet? A Csend leánya Maharishi szavait idézte: “a boldogságban lélegezve, a boldogságban vibráló fiziológiával fogják tisztítani a világ tudatot újra és újra.” A boldogság ezen belső tapasztalata engedi meg minden hölgynek fejleszteni elméje és szíve finom minőségeit. Ahogy a szív gazdagszik, az életet finomabbá és túlcsordultabbá teszi. Ahogy megtaláljuk a boldogságot önmagunkon belül, automatikusan megelevenítjük és megteremtjük a boldogságot kívül is – egyszerűen a boldogság mindenütt jelenlevőségének köszönhetően.

 

A Maharishi-hatás létrehozói

 

Az Isten Anya csoport nem csak arra hivatott, hogy a belső Önvaló isteni boldogságát és a magasabb tudatállapotok növekedésének örömét élvezze, de arra is, hogy mindenki megelevenítse önmagán belül az Isten Anya minőségét – a természeti törvények határtalan tápláló erejének minőségét, “a Kreatív Intelligencia, az Átma valóságát, amely az egész életet, az egész világegyetem életét táplálja” – fejtette ki Maharishi. Megelevenítve a természet intelligenciájának ezen szintjét, a női jógarepülő csoport harmóniát, koherenciát sugároz a környezetbe és így táplálja világ kollektív tudatát.

 

“Ha támogatod a természeti törvényt, a természeti törvény is támogatni fog téged”

 

A résztvevőktől való elvárás: a magasabb tudatállapotok elérésének kívánsága, a család és a hivatalos kötelezettségektől való mentesség. Az Isten Anya program nem férjezett hölgyek részére van. A programon való részvétel minimális időtartama három év, persze lehet több is. A program havi költsége minimum 150 dollár, melyet a részvevőknek kell biztosítani. Maharishi szerint “minden hölgynek a világban, akinek ideje van, részt kell vennie ezen a programon, hogy élvezzék azt a tiszta boldogságot, amely az angyalok sorsa, osztályrésze a mennyekben”.

Maharishi hozzáteszi még: “Bárki, akinek nincs ideje vagy lehetősége részt venni az Isten Anya programon, megteheti, hogy támogatja és így maximálisan részesévé válik mindazoknak az előnyös hatásoknak.” Sankara, a Védikus Hagyomány kiemelkedő Mestere így vélekedik erről: “Ha támogatod a természeti törvényt, a természeti törvény is támogatni fog téged. Igazán szerencsés az, aki támogat egy aszkétát, mert nem kell elhagynia otthonának kényelmét ahhoz, hogy teljesen elnyerje az ő gyakorlatában tett erőfeszítései eredményeit.˝

      

A Csend leánya támogatása


Maharishi kívánsága mindig is az Isten Anya Csoport létszámának növelése volt, hogy elegendő harmóniával és koherenciával működhessen, így a kedvező hatásainak kisugárzása elegendő lesz a világ-tudat stresszeinek semlegesítéséhez és a probléma-mentes világ megalapozásához. Őszinte kívánságuk, hogy a csoport létszámát 10 ezerre növeljék, így mindannyian élvezni tudjuk hatását. Vágyuk beteljesülése csak az Önök támogatásán keresztül lehetséges. 

 

A Csend leánya természetesen a támogatott programrésztvevők közé tartozik, így az Isten Anya csoportban való részvételét elsősorban nagyvonalú szponzorainak köszönheti. Az adományozás legbecsesebb módja valaki spirituális fejlődésének, megvilágosodásának támogatása. Az önzetlen segítő szándék és tett a közvetlen ok-okozati összefüggés végett azonnali spirituális áldásban részesíti a támogatót, és különleges, tiszta szereteten alapuló transzcendentális, lelki kapcsolatot eredményez a támogatottal. A Maharishi-féle 24 órás boldogság-programban résztvevők – így a Csend leánya is – a nemzetiségük végett hatással vannak hazájuk tudati fejlődésére is, amire égető szüksége van az oly sokat szenvedett Magyarországnak és a fogyatkozó magyarságnak, itt, a Kárpát-medencében, Európa bramasztánjában, szellemi-földrajzi központjában és szerte a nagyvilágban. Kérjük, aki teheti, bármilyen összeggel – akár havi rendszerességgel vagy egyszeri alkalommal – támogassa a Csend leányát!

 

(A Csend leányának támogatásával kapcsolatban kérem forduljanak hozzám levélben.)Antal Béla


Bankszámlaszámok:

 

Posta Bank forint-számlaszám:
119-91-119-82391557

 

Posta Bank deviza-számlaszám:

119-91-119-11770271

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*