Maharishi

Magyar szinkronos Maharishi Videotéka a YouTube-on

yogi_1931281cÖrömmel adunk hírt róla, hogy a népszerű videomegosztón, a YouTube-on magyar szinkronos Maharishi Videotéka indult útjára. A Maharishi Videotékába több mint 118 magyar szinkronos videofelvétel került feltöltésre, ezek közül közel 50 felvétel nyilvános. A csatornát létrehozók szerint a közeljövőben kb. 400 magyar szinkronos Maharishi-videofelvétel kerül feltöltésre. E felvételek között számos TM-video látható, illetve korabéli Maharishi-felvételek is megtekinthetőek. A TM bentlakásos tanfolyamon, a régiós TM-központok foglalkozásain, illetve a csoportos meditáción résztvevő TM-TM-Szidhi-gyakorlók a belső felhasználású Maharishi-tanításokat tudnak majd meghallgatni, melyekhez a TM-tanároknak lesz hozzáférése.

Maharishi Mahesh Yogi az elmúlt évtizedekben arra törekedett, hogy a közvetlen tanításai rögzítésre kerüljenek – több mint 25 ezer órányi Maharishi video- és audio-felvétel lett e törekvés eredménye.

Alább kedvcsinálóként néhány videofelvétel, a Maharishi Videotéka a következő címen érhető el: https://www.youtube.com/channel/UCjRZtToN-IbxFBUB-URVHVA/feed

Interjú Maharishivel a BBC-n:

Egy új nemzedék bölcse:

A TM a Ho Chunk törzs életében:

Konferencia a stresszmentes iskolákról:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*