Maharishi Szthápatya Véda

Maharishi programjainak japán sikerei

Dr. Shizuo Suzuki, a Japán Békekormány elnöke jelentette, hogy Japán tíz év gazdasági pangás után kezdi visszanyerni az erejét.

Azt is elmondta, hogy az  emberek újból befektetik a pénzüket, ami a növekvő bizalomnak a jele és hogy Japán büszke arra, hogy a 2006-ban két és fél év után Irakból hazatért védelmi erőik missziójuk alatt nem öltek meg senkit és katonái közül is mindannyian életben maradtak. 
Dr. Suzuki ezeket az eredményeket az országukban működő kis jógarepülő csoportok által létrehozott növekvő koherenciának tulajdonítja. Japánnak 1130 együtt gyakorló, hozzáértő jógarepülőre van szüksége, hogy nemzete számára biztosíthassa a legyőzhetetlenséget. Ez a szám az ország lakossága egy százalékának a négyzetgyöke.

Ha a lakosság egy százalékának a négyzetgyöke a jógarepülést is tartalmazó TM-Szidhi programot gyakorolja, akkor ez az egész társadalom számára pozitív hatásokkal jár és ez egy recept minden ország számára, hogy az emberei nagyobb harmóniában és legyőzhetetlenségben egy jobb minőségű életet élhessenek. Ezt a jelenséget Maharishi tiszteletére Maharishi-hatásnak nevezték el, aki világmozgalma megszületésének elején (Madras, India, 1957) be is jelentette ezeket a várható eredményeket. Japánban már 2000 jógarepülőt képeztek ki és közülük 1400-an kis csoportokban gyakorolnak együtt egy időben országszerte, hogy növeljék a koherenciát. A TM és a TM-Szidhi programok szándéka, hogy a gyakorlók megtapasztalhassák belső boldogságukat. A legyőzhetetlenség ennek a mellékterméke.

 
Hiroshimában egy Békepalotát létesítenek és ugyanott egy földművelési projekt keretében 10 tonna organikus rizs learatására számítanak. Egy legyőzhetetlenségi iskola és egy béke csoport létrehozását is tervezik erre a helyre.

András fordítása

Tags:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*