Vaidya Saurabh Sharma – Ájurvédikus konzultáció: 2016. május 20 – június 5.

2016-04-14 | 09:22 0 hozzászólás

Örömmel tájékoztatjuk, hogy május 20. és június 5. között ismételten lehetőség nyílik személyes konzultációra Vaidya Saurabh Sharma Maharishi Ájurvéda orvossal Magyarországon. A nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontok foglalására előjegyzési rendszert indítottunk.

Helyszín, Időpontok

Az előjegyzés jelenleg a következő helyszíneken és időpontokban lehetséges:

2016. május 21-22-23-24-25: Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2016. május 27-28: Balatonfüred 8230, Hotel Astoria Jókai út 28

2016. május 29-30-31: Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2016. június 3-4: Debrecen  4025, Bijó Egészségközpont, Miklós u. 18

Naponta legfeljebb 15 embert tudunk fogadni, ezért kérjük, ha érdeklődik a konzultáció iránt, minél hamarabb foglaljon időpontot.

A konzultáció teljes ideje kb. 40-45 perc, mely 30 perc ájurvédikus szaktanácsadásból, majd azt követő orvosi konzultációból áll, a javasolt Vaidya terápia átbeszélésével. Vaidya Saurabh Sharmával történő ájurvédikus konzultációhoz tolmácsolást biztosítunk. Vaidya Saurabh Sharma munkáját Dr. Tarsoly Julianna és Dr. Tóth Péter ájurvédikus orvosok segítik.

VaidyaVaidya Saurabh Sharma (Ájurvédácsárja – ájurvédikus orvosprofesszor)

Vaidya Saurabh (B.A.M.S.) ájurvéda diplomáját a Rádzsasztáni Egyetemen szerezte. Fiatal, de igen tapasztalt vaidja (ájurvéda orvos), aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a pulzusdiagnosztika és az ájurvédikus gyógyítás területén.

Páciensei körében híres arról, hogy a múltbéli és az aktuális panaszok speciális elemzésével képes feltárni a panaszok hátterében álló alap kiváltó okokat, majd ezek alapján egy nagyon hatékony és személyre szabott ájurvédikus gyógyító eljárást határoz meg számukra. Magas minőségű és eredményorientált kezeléseit már emberek ezrei tapasztalták meg.

Vaidya Saurabh a helytelen életformából adódó egészségügyi rendellenességek és krónikus betegségek szakterületén az egyik legtapasztaltabb ájurvéda orvos. Folyamatos tanulással, illetve a megszerzett tudás rendszeres gyakorlati alkalmazásával évről évre emeli tudásának színvonalát.

Páciensei számára mindig a legjobb gyógyító szolgáltatásokat biztosítja. Nemcsak kiemelkedő vaidja, hanem egy Maharishi Ájurvéda Kórház vezető főorvosa is egyben. Kiterjedt klinikai tapasztalatának köszönhetően a legkülönbözőbb panaszokat, fájdalmakat és egészségügyi problémákat is képes csillapítani.

Vaidya Saurabh több országban vállalt már jelentős szerepet a Maharishi Ájurvéda időtlen tudásának népszerűsítésében, annak érdekében, hogy a Maharishi Ájurvéda elveit és hatékony gyógyító eljárásait alkalmazva az emberiség számára elhozza a tökéletes egészség tudását.

Vaidya Saurabh kiemelkedő interperszonális képességekkel rendelkezik. Állandó szereplője több indiai televízió műsornak (Pragya Tv, Shakti Tv, A2Z News). Számos cikke jelent meg vezető folyóiratokban és internetes publikációkban.

Vaidya Saurabh szándéka, hogy testi és lelki jólétet hozzon mindenkinek. Célja, hogy tudása, széles körű tapasztalatai és a rendkívül hatékony ájurvédikus gyógymódok révén az ájurvédát mindenki által ismert gyógyászati lehetőséggé tegye, valamint az egészség és jólét hosszantartó fenntartása érdekében – mint életmódot – népszerűsítse.

Az emberiség iránti elkötelezettsége, szorgalmas és kitartó szolgálata meghozta számára a legjobb ájurvéda orvosoknak járó „Bhartiya Chikitsak Ratna” kitüntetést.

A Vaidya főbb szakterületei:

– pulzusdiagnosztika (az egyensúlytalanságok feltérképezése az alap testtípus fényében)

 

– gyógynövényekkel történő terápiás gyógyítás

 

– egyénre szabott ájurvédikus étrend és életstílus

 

– pancsakarma terápiák (ájurvédikus tisztító terápiák)

 

– rászajánák (élethossz növelő készítmények) és vádzsikarnák (vágyfokozók)

 

– jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok

A konzultációról

Az Ájurvédikus konzultáció a következőket tartalmazza:

  • Maharishi Ájurvéda testtípus-meghatározás
  • Állapotfelmérés, a cél az életminőség javítása, a krónikus betegségek és szövődményeik megelőzése
  • Pulzusdiagnosztika
  • Az egészség bemutatása egyedi testtípusnak megfelelően az ájurvéda rendszerében
  • Panaszok elemzése, betegségek meghatározása, a gyógyítás ájurvédikus eszközeinek alkalmazása
  • Egyénre szabott életmód tanácsadás és ájurvédikus étrendjavaslat
  • Gyógynövény terápia, jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok ajánlása
  • Kontroll ájurvédikus konzultáció mindazok számára, akik korábbi konzultáción már részt vettek és rendelkeznek ájurvédikus komplex életmód és terápiás javaslattal

Az előjegyzés folyamata a konzultációs díj minimum felének befizetésével lehetséges. A konzultáció díja felnőtteknek 15500 Ft, gyerekeknek (9-14 év) 7500 Ft. Egy konzultációra 1 személy jelentkezhet, több fő jelentkezése esetén több előjegyzést kell igényelni.

Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében, ha teheti, kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok: átutalás (min. 50% befizetésével) illetve PayPal-fizetés (a teljes összeg befizetésével).

Átutalásos fizetés esetén az előleg bankszámlaszámon való megjelenésének dátumával számlát küldünk, melynek összegét a végszámláról levonjuk. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget. Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont, illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk.

Kérjük, hogy az előjegyzési naptárban (elojegyzes.maharishiajurveda.hu) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat.

Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A foglalt időpont lemondása – a teljes befizetett összeg visszautalásával – a lefoglalt időpontot megelőző 7. napig lehetséges.

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Dr. Tóth Péter
Maharishi Ájurvéda
Tel: 06-30-527-95-27.


DÍJMENTES TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓ-ELŐADÁSOK MAGYARORSZÁGON

Régebbi cikkek