Maharishi Ájurvéda

Lenyűgöző Maharishi Amrit Kalash

Maharishi Amrit Kalash
Maharishi Amrit Kalash

Ez a gyógynövényes mestermű negyvennégy ritka gyógynövény és gyümölcs hatóanyagait rejti magában, amelyeknek pontos arányban elkészített kombinációja igen lassan főzve készül el, hogy létfontosságú hatóanyagaik ne sérüljenek a magas hőmérséklettől. Az ősi recept előírásai az ősi szövegeket követi, valamint ájurvédikus orvosok generációi során át öröklődött, hogy továbbra is páratlan minőségben lehessen hozzájutni jelen világunkban.

Ha ellátogatunk a gyárba, ahol az Amrit előállítása is történik, akkor érdekességként megtapasztalhatjuk, hogy rozsdamentes acéltartályokban főzik rendkívül finoman, óvatosan kezelve a szükséges gyümölcsöket és gyógynövényeket. Az érdeklődő azt is megtudhatja, hogy kb. 10 kg nyers összetevő szükséges egy üvegnyi Amrit Kalash lekvár előállításához.

A közzétett tudományos eredmények azt mutatják, hogy az Amrit rendkívül erős antioxidáns. Akár ezerszer hatékonyabb, mint a vele adagonként hasonló mennyiségű C-, vagy E-vitamin.

Az Amrit Kalash fogyasztása támogatja a mentális tisztaságot, a mérgező anyagokkal és az allergénekkel szembeni ellenállást, az immunrendszert, biztosítja a jó közérzetet, valamint erősíti az az érrendszer egészségét.

Védelmet nyújt a kémiai méreganyagokkal szemben. Nagyon hasznos a méregtelenítő folyamatok támogatása a mai világban. Gyakran használják a kemoterápia kiegészítőjeként, mivel természetes méregtelenítő a test minden részében. Az Amrit Kalash tele van értékes növényi anyagokkal, melyek természetes antioxidánsként funkcionálnak, tartalmaz polifenolokat, rendkívül hatékony szabadgyök-semlegesítő szereket, bio-flavonoidokat, amelyek ezen ősi receptek alapján elkészülve a legértékesebb antioxidánsok. Csökkenti a koleszterin szintet, az LDLK-oxidációt, és növeli a HDL-t.

Tartalmaz egy bizonyos resveratrol (speciális polifenol, pl. kékszőlő és áfonya magjában lelhető fel nagyobb mennyiségben) nevű anyagot, amely segít megakadályozni az LDL koleszterin oxidációját, és megelőzi a vérrögök kialakulását is, erős antioxidáns hatású, ezáltal lassulnak a szervezet öregedési folyamatai.

MaharishiAmritKalash

Az Amrit emellett bővelkedik C- és E-vitaminban, béta-karotinban támogatva az immunrendszer ellenálló képességét.

Most már Ön is láthatja, hogy miért javasoljuk az Amrit Kalash rendszeres napi fogyasztását az egészség megőrzése és a testi-, lelki jólét érdekében, akár folyamatosan is, sok-sok éven keresztül!

Egy tanulmány 659 személy részvételével az Amrit Kalash jótékony hatásaival kapcsolatban:

 • Megnövekedett ellenálló képesség a betegségekkel szemben: 87%
 • Boldogság szint emelkedés: 84%
 • Vitalitás/Energia szint emelekedés: 78%
 • Nyugalom erősödése: 83%
 • Mentális tisztaság, érzelmi egyensúly javulása: 80%

Ugyanebben a vizsgálatban a résztvevők közül 21 személy számolt be enyhülésről a következő problémák tekintetében:

 • Megfázáson javított vagy teljesen megszüntette: 94%
 • Premenstruációs szindróma csökkenése: 84%
 • Székrekedés javulása: 87%
 • Szénanátha javulása: 81%
 • Fejfájás javulása: 78%

Forrás: Federation of American Societies for Experimental Biology Journal, 1991., szubjektív felmérés, melyet vérminták kémiai és teljes vérprofil vizsgálatával, valamint önkéntes alanyok bevonásával végeztek.

További Maharishi Amrit Kalash tudományos kutatások:

2 hozzászólás

 1. Zotyesz

  Hol tudok vásárolni ilyet? Kőszeg-Szombathely vonalon.
  Köszönettel-zotyesz

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*