Jogi nyilatkozat

A Transzcendentális Meditációt és Maharishi Védikus Tudományát a világ minden országában a törvény védi.

Legálisan kizárólag csak a Maharishi Mahesh Yogi által kiképzett TM-tanárok, és oktatók taníthatják.

A Magyarországon tanító TM-tanárok neve és címe után a honlapon található TM-központok rovatban lehet érdeklődni. Magyarországon a Transzcendentális Meditációt, valamint Maharishi Védikus Tudományát szervezeti szinten a Nagy Csoport Magyarországért Alapítvány képviseli.

Mindazok, akik törvénytelenül használják fel a Transzcendentális Meditáció és Maharishi neveket, jogsértést követnek el. Ezen egyének nem a TM-et és Maharishi Védikus Tudományát, hanem valami mást tanítanak, aminek viszont semmiféle köze sincs a honlapon olvasottakhoz.

A tminfo.hu oldalon megjelenő valamennyi tartalmat – kivéve az átvett, forrásmegjelöléssel megjelentetett írásokat – szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a tminfo.hu tulajdonosa és mindenkori felelős szerkesztője előzetes írásos engedélyével történhet.

A tminfo.hu üzemeltetője bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. A tminfo.hu weboldal üzemeltetője (a tminfo.hu teljes tárterületén) névtelen látogatói adatokat gyűjt a Google Analytics, valamint a szerver-oldali AwStat nevű szoftver segítségével.

A tminfo.hu – és a hozzá kapcsolódó Facebook-lapcsoportok, valamint a Meditacio.blog.hu blog – a Nagy Csoport Magyarországért Alapítvány jóváhagyásával, engedélyével működik, s népszerűsíti a Transzcendentális Meditáció, TM-Szidhi program, valamint a Maharishi Védikus Tudománya jogvédett módszereket.