Jógarepülés

Mexikó: ötszáz tanuló sajátítja el a jógarepülést

Egy mexikói középiskolában 500 tanuló sajátította el a közelmúltban a Transzcendentális Meditáció Szidhi-Programját.

A mély csend és nyugalom hatása teremtődött meg az egész iskolában azáltal, hogy a tanulók naponta gyakorolják a technikát – mondta Dr. Pedro Ojeda, TM-Szidhi-oktató, a tanulók tanfolyamvezetője. Úgyszintén megjegyezte, hogy látni lehet a „sugárzó örömöt a tanulók arcán”, és a teljes átalakulást mind az iskola légkörében, mind az iskola környékén.

A jógarepülést gyakorló csoport létrejövetelének hatása hasonlatosa az évszakos átalakuláshoz, amikor az idő télről tavaszra vált – mondta egy Transzcendentális Meditáció-oktató, aki szintén részt vett az iskola programban. „Ez olyan, mint amikor egy egész erdő hirtelen fénylő leveleket hajt”. Szintén kifejtette a háláját azért, hogy részt vehet a tanulók oktatásában, úgyszintén köszönetet mondott Maharishi Mahesh Yogi-nak azért, hogy bemutatta programjait a világ számára.

Egy másik Transzcendentális Meditáció-oktató hozzátette, hogy határozott csökkenést tapasztalt az iskolán belül a stressz szintjét illetően, és úgy tapasztalja, hogy növekedett a jókedv, és a magabiztosság mind a tanulók, mind a tanárok, valamint a szülők körében.

A programvezető koordinátor reméli, hogy az új jógarerepülő-termeket hamarosan sikerül megépíteni az iskola számára, hogy így 1000 tanuló tudja együtt gyakorolni a technikát, ezáltal megteremtve az alapot a kollektív tudatban ahhoz, hogy Mexikó nemzete a legyőzhetetlenség szintjére emelkedhessen.

Eredetei cikk megjelent: www.globalgoodnews.com 2009. máj. 29.
Fordította: Sándor Miklós

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*