Érdekességek

Transzcendentális Meditáció tanfolyam 40 ezer Ft kedvezménnyel a Wellness-Szallas.hu játékában

A tminfo.hu csatlakozott  a Wellness-Szallas.hu által indított, közel 3 millió Ft összértékű, 180 termékes Facebook-játékhoz

A Wellness-Szallas.hu online szállásközvetítő portál a maga nemében egyedülálló, több hónapig tartó, Szabó Győző nevével fémjelzett Facebook játékot indított. A játék során a vállalkozó kedvű Facebook-felhasználók 54 különböző termékkel és szolgáltatással, 22 felajánló céggel találkozhatnak, és több mint 180 értékes felajánlásért játszhatnak közel 3 millió Ft összértékben – ezek között szerepel a Transzcendentális Meditáció tanfolyam kedvezményes részvétele is. A játék során a Facebook-felhasználók 1 Ft-ért vehetik igénybe a TM-tanfolyam 40 ezer Ft-os kedvezményét, illetve a többi értékes felajánlást is.

A felajánló cégek összefogása kiemelkedő a közös promóció érdekében. A játék különlegessége, hogy sokszínű szolgáltató iparágból vannak jelen a felajánlók, hiszen a borászattól kezdve a fogászaton át több neves hazai wellness szálloda felajánlásának 1 Ft-ért történő megvásárlásáért versenyezhetnek a rajongók. A SuperShop törzsvásárlói közösséghez nemrég csatlakozott Wellness-Szallas.hu a Facebookon meghirdetett promóciós játékot egy reklám videóval egészítette ki, mellyel a kártyabirtokosok figyelmét szeretné felhívni a szállodákban történő pontbeváltási és jóváírási lehetőségre.

A játék Facebook-elérhetősége – lájkolni kell az oldalt:
https://www.facebook.com/WellnessSzallas?sk=app_142920945814405

Válogatás – a teljesség igénye nélkül – az értékes felajánlások közül:

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*